Award winning laser

Laserontharen met de State of the art lasers voor excellent resultaat

In De Huidkliniek staat kwaliteit op nummer 1.

Daarom beschikken wij over 2 toestellen voor permanente laser ontharing om u het meest optimale resultaat te kunnen bieden.

De GentleLasePro alexandriet laser is de absolute top in laserontharen, omwille van zijn kracht, snelheid en efficiëntie. Daarom wordt hij ook de “Rolls-Royce” onder de ontharingslasers genoemd. Het is de meest krachtige medische ontharingslaser wereldwijd met een vermogen van bijna  17000 watt. Laserbehandelingen met een alexandriet laser worden momenteel door alle wetenschappelijke studies erkend als de meest doeltreffende methode voor definitieve ontharing.

Deze krachtpatser is wereldwijd erkent als de gouden standaard voor laserontharing

We werken ook met de state of the art Nordlys Ellipse en dit omwille van de onberispelijke resultaten. De technologie van de Nordlys Ellipse is uitgerust met de Square Pulse Technology (optimale blokpuls). Deze techniek zorgt ervoor dat er geen piekverwarming plaatsvindt. De verwarming is direct op het juiste niveau en blijft op dit niveau zolang de puls aanhoudt. Hierdoor werkt het systeem zeer efficiënt en wordt de kans op bijwerkingen geminimaliseerd.

De Nordlys Ellipse won de Aesthetic Awards voor Energy-based Device of the Year

 

 

laserontharen
GentleLase Pro Alexandriet
award winning laser
Nordlys van Ellipse

Overweegt u een ingreep/behandeling?

Hebt u twijfels of vragen? Kom langs voor een vrijblijvend gesprek.
We staan open voor al uw vragen en nemen de tijd om diverse behandelingen toe te lichten. 

Scroll to Top