Werkwijze

Hoe werkt laserontharing?

Bij laserontharing produceert een laser een hoog geconcentreerde lichtbundel waarbij warmte vrijkomt. De laserstraal verhit als het ware het pigment van het haar in het haarzakje. Door deze verhitting gaat het haarzakje kapot en kan er dus geen haar meer groeien.

Om uw huid niet te beschadigen tijdens de behandelingen werkt onze hoogkwalitatieve laser met extreem korte pulsen. Zo kan het lasertoestel meer energie afleveren en ook effectiever werken zonder de omliggende huid en de onderliggende bloedvaatjes te beschadigen.

Met ons uniek protocol en twee medische ontharingslasers heeft u de beste kans op een ultiem resultaat.

Welke toestel?

Krachtige medische toestellen mogen volgens de Belgische wetgeving enkel in artsenpraktijken gebruikt worden. Enkel deze krachtige toestellen hebben bewezen voor een stabiele, langstermijn of permanente haarreductie te kunnen zorgen, dit in tegenstelling tot bv een diode, IPL of andere ontharingstechnieken die onder meer in schoonheidsinstituten gebruikt worden en waarvan het resultaat bijgevolg teleurstellend kan zijn.

Er kan online echter wel verwarring veroorzaakt worden. Laat u bv niet vangen aan de term ‘diode-alexandriet’. Een diode kan werken in hetzelfde golflengte spectrum van een alexandriet laser (755 nm) maar is niet te vergelijken met de kracht van de echte alexandriet laser die gebruikt maakt van een alexandriet kristal.

Onze GentleLase Pro alexandriet laser heeft een vermogen van bijna 17000 watt. Dit maakt hem  de meest krachtige medische ontharingslaser wereldwijd.

laserontharing Koksijde
GentleLase Pro (755 nm)
permanente ontharing
Nordlys van Ellipse (600-950 nm)

Overweegt u een ingreep/behandeling?

Hebt u twijfels of vragen? Kom langs voor een vrijblijvend gesprek.
We staan open voor al uw vragen en nemen de tijd om diverse behandelingen toe te lichten. 

Scroll to Top